lördag 23 april 2011

kort kort

Sitter på jobbet och kliar på soleksem. Moder natur struntade i våren detta året och hoppade direkt till sommaren. Skönt än så länge, vi får väl se om ett par veckor om jag börjar gnälla då när värmen börjar bli för mycket. Man är väl svensk.
Är riktigt dålig på att blogga nu för tiden, ibland får jag ett sting av dåligt samvete då jag tydligen har många läsare som följer min blogg. Men det finns en enkel förklaring. Jag mår så himla bra, njuter av livet och är lycklig så det finns inte tid att blogga längre :)
Trots att lilla bus är inne i en hemsk period av trotsålder, det varit kämpigt med ekonomin och det känns som att tiden aldrig räcker till så går jag runt med ett lyckorus i kroppen. Vissa kvällar känns livet ensamt, vissa dagar är allt jobbigt och kämpigt. Men lyckan och harmonin svallar runt i kroppen.

Därför blir det ett ytterst kort blogginlägg idag, har egentligen ett helt lager med roliga saker att berätta om lilla bus, men fingrarna vill inte riktigt printa ner allt. Tröttheten värker i kroppen, tankarna snurrar, och jag känner helt enkelt att "palla" som den yngre generationen säger :P

Vill dock printa ner att jag är tacksam för alla som finns runt mig, som får det att fungera, som förgyller min vardag, som gör att jag varje dag är tacksam för livet. Speciellt tack till Mensur och Jannicke som alltid finns där och som peppar, pushar och sätter guldkant på mitt liv. Ett extra stort tack till syster och övriga i familjen som ställer upp till tusen med Aminah och allt som kan tänkas dyka upp. Och en jävla massa kärlek till alla i min omgivning som förtjänar det!!
Ni betyder mer än ni anar och jag älskar er högt för detta <3

puss i pannan

nusse

1 kommentar:

Khadidjah sa...

naww älskar dig med