måndag 19 juli 2010

bara så ni vet...

Tandborste till mig, tandborste till lillan.
Undrar om 17 st trosor räcker en vecka? Vart är de nya strumporna...Äger jag bara vita bhs?
4 par likadana leggings, undrar om jag ska ta med min stickade kofta.
Hur många långärmade behöver man tro. Visst fan! höll på att glömma pyjamas.
4 shorts och 3 klänningar, 3 leggings, 2 mysdress, 4 pyjamas, 9 body, 3 jackor, baddräkt till lilla bus..lika bra att ta lite extra så vi slipper ockupera Nasimas tvättmaskin.

Saltspray till håret och en massa lukta gott, deodoranten...var fan är deodoranten?
Mental notering : glöm inte linser!
Ner med sminket. Upp med sminket, måste ju sminka mig på morgonen.
Vart är min andra gympasko?!
Kommer på: SHIT syrrans dator står i vår bil...måste lämnas imorgon.

En snabb titt i kylskåpet, tömmer ut pastan. Springer och slänger in en maskin tvätt. Öppnar kylskåpet och slänger vitlöksbrödet. Gräver fram täcke och kudde till lilla bus. Öppnar kylskåpet och slänger lite mer matrester. Brer lite smörgåsar till sambon snabbt. Kommer ihåg att jag ska raka benen och hyvla fötterna. Inbillar mig att jag hinner på morgonen.

Ropar på sambon och frågar om han packat ihop resesängen. Får som vanligt inget svar. Packar om i väskan en gång till. Måste ta med mig min stickade kofta iaf. Slänger i en hårfärg och ropar till sambon att han ska börja packa sina kläder. Inget svar. Hänger upp tvätt och fyller på i diskmaskinen. Mental notering: får inte glömma vattna blommorna.
Plockar lite bland papper och inser att jag glömt betala facket. Det får vänta.

Tar med Aminah bort till Silvija och slinga håret, blev riktigt nöjd. Stressar hem till en sur sambo och packar om väskan för tredje gången. Kommer på att kylväskan ska med. Inser att jag glömt köpa med mellanmål som lillan kan äta i bilen. Panik...

Som ni kanske förstår har jag inte tid att skriva något vettigt i bloggen. För jag ska minsann till sthlm!!!

puss i pannan

nusse

1 kommentar:

Sofie Määttänen sa...

Låter ju som en ganska så stressig dag :O Undra hur det ska gå när vi ska ner till Serbien på torsdag natten. Har redan börjat packa men känner jag mig själv så kommer jag säkerligen packa om den ett x antal ggr :S