tisdag 10 november 2009

Saknar sambon och kort om helgen

Idag har jag saknat min sambo extra mycket. Vet inte varför jag saknat honom så mycket just idag, men det har varit jobbigt. Speciellt jobbigt har det varit när jag har pratat med honom i telefon. Jag är ingen människa som har lätt för att uttrycka känslor. Inte när det gäller positiva känslor iaf.ist för att säga hur mycket jag saknar honom så är jag först sur hela samtalet igenom och precis innan vi ska lägga på så piper jag lite tyst "jag saknar dig älskling, det ska bli så skönt när du kommer hem. Jag älskar dig" får ett "Vaaaa?! - vad-säger-du-jag-hör-inte...vi lägger på innan kortet tar slut. Älskar dig mest i hela världen habibi, ta hand om er!" vrålat i örat. Men på fredag kommer han. Sedan ska jag vara limmad på honom till måndag. Om jag inte ska jobba på lördag dvs.

I helgen var jag hos syrran. Helt underbart att komma bort lite från lägenheten, och helt underbart att få komma hem igen. På fredagen, trötta efter en stressig dag och lång tid i bilen, så skulle vi börja förbereda maten. På med sexiga mysbyxor och ett för litet linne som jag lånade av syrran. Svettades och rökte om vartannat. Min kära svåger gick för att köpa cigaretter och när han kom tillbaka så hade han Peppan med sig. Min Peppan!! Jag blev så glad och överraskad att jag nästan fick panik. Jag har inte sett Peppan på år och dar och plötsligt stod han där i hallen! Den stackarn fick utstå en svettig kram och ett vrål i örat innan han fick komma in. Snabbade på i köket och ägnade sedan resten av kvällen åt att titta på Peppan och lyssna på en intensiv debatt om kött, malet kött, chevapis och ännu mer prat om kött. Ville pratat lite med min Peppan själv, men fick inte tillfälle till det. Vi får ta det nästa gång vi ses. För det hoppas jag att vi gör, och att det inte dröjer lika länge. Dessutom får vi hålla tummarna för att jag kanske har normala kläder och lite smink på mig nästa gång så slipper Peppan få trauma.

På lördagen så kom Dinis familj. Vi skulle fira prinsessan Flisan. Mycket folk, mycket mat, stora högar med paket och alla utom lilla bus på bra humör. Det var en lyckad kväll som var väldigt trevlig. Jag höll mig mestadels i köket, är i vanliga fall inte det minsta blyg men när det gäller min svågers familj så hittar jag inga bra samtalsämnen konstigt nog. Men det gick bra iaf. Jag tror att alla blev nöjda iaf. Lilla bus var väldans blyg för alla nya människor som hela tiden ville pussas, men det gick bättre och bättre och ca 10 min innan gästerna skulle åka hem så var hon som vanligt. Typiskt min dotter.

Usch. Klockan är snart 3 och jag ska jobba imorgon. Låter som en rolig dag. Skulle inte jobbat fören torsdag, men gick med på att gå in på dubbel trots att jag inte riktigt känner för det. Ska prata med gubben om att jobba lördagnatt också. Mensur har ställt upp till tusen på mig när sambon varit borta så jag ska eventuellt ta hans nattpass för att gottgöra lite iaf. Men hänger på vad sambon säger imorgon. Ska försöka få lite sömn nu. Tack till alla mina trogna läsare och förlåt att innehållet dalar.

Puss i pannan

nusse

2 kommentarer:

Sus sa...

Förstår att du kommer klistra dig vid din sambo*S*
Hoppas vi ses snart...Kram

Emm Aminah sa...

jag säger bara superlim sus...