söndag 15 november 2009

Min mamma släpar mig till en finsk sekt och läser porrtidning!

Sambon har kommit hem och allt har återgått till det normala. Helt underbart att ha honom hemma igen.Fick tårar i ögonen när jag mötte min lilla älskling på flyget.
Däremot timmarna innan han kom var...speciella.
Så speciella att jag kommer ha trauma för livet.

Sambon ringde mig och sa att hans flyg var försenat från amman, så direkt när jag klev upp kollade jag landvetters sida för att se om det skulle vara försenat där med. Men enligt informationen skulle hans flyg vara i tid. Skönt tänkte jag, de har satt in ett extra flyg. Så fel man kan ha. När vi var ca 5 min från borås så ringde han och meddelade att han precis hade anlänt till istanbul. Med andra ord inte lönt att köra hem.

Då kom min mamma på den briljanta iden att hon kunde passa på att byta olja på sin bil. Visst inga problem. När vi kom fram till borås körde således min mamma ut på ett öde industriområde som såg ut att befolkas av seriemördare. När vi kom in på verkstaden bekräftades detta genom att det satt en hel hög med finnar som tittade på oss som att vi var ufon. Tror dock att det kan bero på att de fick en mindre chock över att vi luktade gott. Kan inte vara ofta det kommer väldoftande människor till sexdrega bläster och måleri.

Iväg och köpte iväg ett oljefilter på mekonomen, som för övrig bara har en produkt som vänder sig till kvinnor - glass. När vi kom tillbaka så tog jocke (mammas ex klädd i sparkdräkt) över medan vi parkerade oss i...tja skiten vill jag kalla det. Finnarna kallar det nog för tschööket. Mamma försökte städa, meningslöst men en god tanke. Förstrött läste jag dagens metro 7 gånger, totalt ointressant. Sedan försökte jag hitta något annat läsbart men gav upp och bestämde mig för att riskera att bli dödligt sjuk genom att kissa på sexdregan. Dröm om min förvåning när jag kommer in i denna bakteriehärd och inser att de har en rosa wc-sits. Vad är oddsen för det? En rosa toa-sits bland en massa finska karla-karlar. Där skulle Emma minsann kunnat inreda!!

När jag satt där i godan ro så hörde jag att min mamma skrattade nervöst. Vilket jag inte brydde mig ett skit om. Hennes skratt fick sin förklaring när jag kom ut och såg att min mamma satt och läste porrtidning. Tydligen så hade jockes chef kommit in när hon satt där och bläddrade. Smått pinsamt kanske. Hon erbjöd sig att dela med sig av tidningarna, men jag avstod. Tycker det är dålig stil av en verkstad med massa finska män att inte prenumerera på hemmets veckotidning.

För de som inte vet hur det känns att sitta på sexdrega bläster och måleri, nyduschad och längta efter sin sambo, så kan jag berätta att det är outhärdligt. Klockan går långsamt och man blir illamående av ångorna. Både de som kommer från färg och olja, och de som kommer från finnarna. Och eftersom man är rädd för att bli skitig om man rör sig så får man kramp i de bakre delarna och låren.

Efter många om och men så begav vi oss - med ursäkten att mitt socker låg lågt (vilket det inte alls gjorde) - till ett thai ställe. De hade jättegod mat, och jag hade gärna ätit mer än jag gjorde, men tyvärr så åt jag för fort och sedan blev det stopp. De följande timmarna finns inte så mycket att säga om. Det lät ungefär såhär; Bertil fyra, en enkel fyra. Olof sextiotre, sexa trea... Och jag hatar spel i alla dess former, bingo ligger lätt på topp3. Tur att man kan ägna sig åt att ringa samtal ang jobbet och röka ist.

Påpekade för min mamma att andra mammor gör roliga saker med sina barn, spa, bio, shoppar osv. Min tar med mig till en finsk sekt och låter mig lida där, läser porrtidningar och spelar bingo. Är det konstigt att jag tröstäter??!

När min mamma insåg att hon inte skulle bli rik på bingo så begav vi oss till landvetter. Där kissade vi och inhandlade sedan sveriges dyraste fika. Jag lyckades hälla ut en hel mugg med is över golvet så att min mamma fick skämmas. Jag skäms aldrig för något.

Efter fikan så skulle jag tvätta händerna (ingen bra ide att äta chokladmuffin med fingrarna, ser ut som att man gjort något helt annat...) och gå ut och röka. Hittade dock en sideway och passade på att gå in en sväng på facebook. När jag sedan kom till toaletterna för att tvätta av mig så träffade jag en liten söt tant som hette Ingalill. Hon hade resnerver och informerade mig ingående om hur hennes toalettbesök sett ut under dagen. Färg, lukt, konsistens, mängd..allt. Ibland är det jobbigt att vara väluppfostrad och stå med ett leende och låtsas vara förstående.

När jag kom tillbaka till mamma så gick vi ut och rökte, snodde en kaffemugg från fiket och ställde oss sedan för att vänta på min sambo. Många konstiga människor klev av. Men ingen sambo. Jag kände hur irritationen växte eftersom jag var övertygad om att han hade missat flyget från sthlm. Då ringde mammas telefon och sambon frågade vart vi hade tagit vägen. Vi måste ha gått förbi varandra när jag och mamma var ute och rökte.

Jag och mamma tog oss ut för att hämta bilen och sambon. Det gick inte så bra. Mamma följde de andra bilarna, och plötsligt så höll vi på att få en stor stock i framrutan. Vi hade tagit oss in på taxiområdet. Jisses va taxibilar det fanns. Och i mitten stod vi i mammas risiga mercedes. Efter en stund så knackade det på rutan och vi blev informerade om att vi inte fick befinna oss där. Då pep min mamma till svar att hon inte visste hur hon skulle ta sig ut. Efter att ha fått instruktioner så la mamma i gasen så hon kom tätt efter närmsta taxibil. Vi kom ut, men höll på att få bommen i framrutan igen. Tur att vi duckade inne i bilen.

Efter många om och men kom sambon, eller rättare sagt så såg jag väskan först. Men under den så befann sig sambon. Jag hade väntat mig ett romantiskt återseende med ord så som "jag har saknat dig, jag ska aldrig lämna dig igen" "åh va fin du är älskling, det är så skönt att se dig igen". Men det första min sambo säger är "har du rakat dig". Det var så lagom romantiskt i ösregnet. Desto mer romantiskt blev det när vi kom hem. Många pussar (och andra roliga aktiviteter :-)) att ta igen.

Nu har livet återgått till det normala. Jag sitter uppe mitt i natten och leker med datorn, och sambon somnade kl 20. Har haft migrän större delen av dagen, så snart blir det en dusch och sedan ska jag tassa in och krypa in i sambons famn och pussa lite på honom. För han har faktiskt kommit hem igen. Jag njuter av att ha honom nära och har lovat mig själv att nu ska det dröja länge innan jag släpper iväg honom igen!

puss i pannan

nusse

2 kommentarer:

Sus sa...

Hihi...Sitter med ett leende när jag läser din story...
Som jag sagt innan så har du konsten att trollbinda läsarna..
Kan tro du är lycklig nu när gubben e hemkommen*S*
Ha det bäst!!!//Kraam

Emm Aminah sa...

tackar tackar sus =) Jag är överlycklig!!! Har ni tänkt insjukna i maginfluensa snart så att jag får jobba lite där med? puss i pannan