onsdag 16 september 2009

September i bilder

Jag har inte bloggat på ett tag.
Inte beror det på idetorka, inte heller tidsbrist. Nej det beror inte ens på nervositet över att jag idag skriver mitt 94:e inlägg.
Jag som trodde att jag skulle tröttna efter två. Eller rättare sagt att alla som jag tvingar läser den logiskt tänkt tröttnar efter två.
Det beror helt enkelt på att jag har för mycket i hjärnan. Det händer mycket på alla plan i livet med både arbete, lilla bus, relationen, framtiden och mig själv.
Och innan jag har lyckats reda ut kaoset som finns i tankar, åsikter och känslor. Innan dess är det inte lönt att få ner det på pränt.

Så bara för att visa att jag lever så slänger jag in de få foton som min mobil tagit i september. Och till på köpet ska jag glädja en f.d. arbetskamrat i sthlm med att lägga ut bilder på mitt hem. Inte är det ett slott precis, mycket (mest i möbelväg) som fattas. Och jag påpekar redan nu att gardiner ska bytas, men mina nya mattor är så jävla snygga.
T.o.m. de som är för små!

somnat på mattan.... Den är tydligen jätteskön eftersom man kan somna två dagar i rad. Notera att hon valt fälten att sova på med omsorg för att matcha. Detta har hon efter Prinsessan Flisan a.k.a "Törnrosa-som-alltid-har-fint-smink-parfym-och-fina-klänningar-och-också-äter-mycket-kyckling-men-tycker-bättre-om-godis" lärt henne.välling är väldans gott, kanske lite irriterande att mamman stör med mobilen när hon äter bara..

no reason to say more then tofs :-)


utöver wc-duck, tandkräm, bodylotion och babypuder kan vi numer lägga till vattenfärger över Aminahs "vad jag äter"-lista. På hennes "vad jag inte äter"-lista så finns all mat med...

Lilla bus, syrran och prinsessan flisan a.k.a "Törnrosa-som-alltid-har-fint-smink-parfym-och-fina-klänningar-och-också-äter-mycket-kyckling-men-tycker-bättre-om-godis" i köket. Visst fanns det foton på mig med, men vill hålla uppe min roll som sexikon här på bloggen. Vore tragiskt att krossa så många fantasier på en gång liksom.

Min balkong har blivit höstmysig


Min väldigt långa hall med mina väldigt för små mattor. Ska dock köpa en rund och lägga mellan dem.

Kök..
Vardagsrum..

Lilla bus har sveriges tråkigaste barnrum!!
Vårat sovrum, jag äger nu 75% av sängen medan sambon har 100% på täcket...


Mitt alldeles egna rum, för jag har då aldrig sett sambon där inne...

Ja, även kungligheter som vi skiter...
Nöjda?


Puss i pannan

nusse

6 kommentarer:

Sus sa...

Hon är så söt din lilla Sessa.
Kul att se hur ni har det hemma.
Ja,kom ner och sök jobbet med dig!!!!!//Kraam

Emma sa...

Tack! : - )

Håller med Sus! Hon är så himla sööt er lilla flicka! : - )

Vilken stor & fin lägenhet ni har!

Hur har du de på jobbfronten?

Kramisa

Emma sa...

Bra att du söker tjänsterna!!

Du är så välkommen så! : - )

Petra sa...

vad kul att se hur du har det hemma!!!

kram

Emm Aminah sa...

Tackar tackar :D

Anonym sa...

Ja,jag jobbar helg,fredag kväll...
Du oxå?börjar halv1 idag//Kram Sus