måndag 11 januari 2010

Vart ska man åka tro?

Jag vill resa bort.
Vet inte vart, och känner faktiskt att det inte spelar så stor roll. Vill bara komma bort från vardagen och njuta av att få göra något som belönar att jag och sambon jobbar. För visst kan det väl ändå inte vara så att man ska jobba bara för att hålla sig sysselsatt. Meningen är väl att man ska kunna njuta av pengarna man får in. Hoppas jag.

Funderar på att boka en resa lagom till min födelsedag. Bara en weekendresa. Bort från allt.
Har dock inte bestämt mig om vi ska ta med lilla bus eller om vi ska lämna henne hemma. Vill gärna vara lite barnledig och få sova en hel natt utan att gå upp och göra välling. Men en hel helg? Det känns som lång tid att vara utan henne. Varken jag eller sambon hade nog slappnat av riktigt om vi lämnat henne så länge. Och vi hade troligtvis ringt en gång i timmen för att kolla så att allt var okej med vår trollunge.

Frågan är ju bara vart man ska åka, och om man ska involvera sambon i planerna eller om man bara ska berätta "älskling ta ledigt på fredag för vi ska till..". Men vart i den stora vida världen ska man bege sig? Paris kunde varit ett bra alternativ om det inte var så att sambon har varit där. Jag vill att vi ska resa dit ingen av oss varit innan och upptäcka staden ihop. Rom känns lite lockande, men vi känns malplacerade där på någotvis. Barcelona..finns det något annat än fotboll där? och budapest känns kallt. Eftersom jag själv aldrig suttit i ett flygplan, eller varit utomlands i egenskap av turist så har jag ingen aning alls. Lutar åt att kolla upp vilka länder sambon kan åka till utan att ha visa, och sedan dra lott. tycker det låter som ett bra alternativ. Tips och råd tas gärna emot!!! Gärna tips på flygbolag, hotell, paketresor osv med :-)

puss i pannan

nusse

1 kommentar:

MojKatile sa...

Rekommenderar Budapest om ni vill frzsa m,en ärligt sa verkar det vara likadant överallt i europa. Ring till ambassader och kontrollera noga hur visumreglerna är. Det kan vara dyrt annars!!!!! Tzp 8000kr dzrare än vad ni tänkt tillexempel. SUCK

Wien ska vara underbart vackert. Prag ännu vackrare... Prag finns dessutom billigare.