söndag 6 december 2009

försöka igen

Efter att ha diskuterat fram och tillbaka och fällt många tårar så verkar det nu som om vi ska försöka en sista gång. Jag ska ringa familjerådgivningen på måndag, så ska vi börja gå på stadiga besök där för att se om vi kan reda ut problemen som finns. Vi har sagt att vi ska ge det 3-4 månader. Märker vi ingen förändring så är det slut. Vi håller på och diskutera nu om vi ska bo isär under tiden eller om vi ska fortsätta dela lägenhet.

Jag hade bestämt mig denna gången, jag var helt säker. Men sedan kommer känslor och tankar krypande och man tänker "en chans till". Vi får se hur länge lugnet varar denna gången. Känner att jag vill träffa Hanna och prata med henne, så vi får nog försöka träffas snart. Skulle träffas i lördags, vilket jag totalt glömde av!! Så jag hoppas på ett nytt försök snart. Om inte annat så var det evigheter sedan jag träffade lilla Bell, hon och Aminah skulle nog leka riktigt fint nu.

Handlade lite julklappar igår. Hade kunnat handla hur mycket som helst till mina syskonbarn, men får väl försöka hålla lite i pengarna. Vet vad jag vill köpa till lilla bus, är på jakt efter en dockvagn. Men den enda jag hittade, i rätt modell, kostade 589 eller ngt. Och så mycket får hon inte en dockvagn för. Max 300. Ska även titta på en gunghäst eftersom hon är så förälskad i dem.

Sitter på jobbet nu, måste försöka ta mig i säng. Ska ha en introduktion imorgon och direkt efter jobbet ska jag på studiebesök på mammas jobb. Ska bli intressant och jag hoppas det ger idéer på hur vi ska lösa situationen på vår arbetsplats.

Rörigt inlägg utan någon egentlig mening, hjärnan och känslorna går fortfarande på sparlåga.

puss i pannan

4 kommentarer:

Sandrina sa...

Håller tummarna för er och hoppas att allt löser sig till det bästa. Mvh Sandrina

Emma sa...

Nu håller jag tummarna för er!!
Jag & Jens hade ett brejk & de ledde bara till ännu mer kärlek!
Jag tror på er!!

De finns inget ont som inte för något gott med sej!

Många Kramisa

Anonym sa...

Jag och min man hade också ett uppehåll och det ledde bara till ännu mer kärlek mellan oss. Föresten min man är också i från Palestina:) Innan uppehållet på 7 månader hade vi en dotter och efter uppehållet fick vi en son som nu är lite mer än 1 år. Jag håller verkligen tummarna för er att allt ska gå bra och lösa sig för er. Jättestöt dotter har ni också MashaAllah! Eran dotter behöver er som föräldrar. Det är viktigt. Du får gärna maila mig: svenskmuslim@live.se Kramar Jessica

Anonym sa...

biltema har billiga dockvagnar.. 299 tror jag dom kostar.. kombidockvagnar.. Kram Dessi http://familjenab.blogg.se