söndag 11 oktober 2009

kort kort

Vilken helg.
56 timmar har jag arbetat från torsdag till söndag, hur mycket jag jobbat tidigare i veckan vågar jag inte räkna på.
Det är jobbigt när man har sådana pass, man har varken tid eller ork att umgås med familjen. Och energi till att vara trevlig har man inte alls.
Jag hoppas att denna veckan blir lite lugnare. Har försökt hitta tid till att gå och hälsa på dödens hållplats och prata bort lite fritid, men jobbet har fått gå före.

Nu sitter jag i soffan och blir uppassad av sambon, han står vid spisen och ska göra "arabisk pasta" som han kallar det. Falsk lasange brukar det kallas på svenska. När han var nere och handlade innan så köpte han även mys till ikväll, vi har inte träffat varandra på länge så ikväll ska vi försöka få lite tid för varandra. Vad vi ska hitta på under eftermiddagen vet vi inte. Eventuellt åka en runda till pappa och annica, eller bara ut och söndagsåka. Promenad känns inte lockande i vädret som är idag.

Avslutningsvis för dagen vill jag vara skryta lite om min syster, hon har blivit så fruktansvärt fin (trots att hon var fin innan med enligt mig) så att jag måste länka till hennes blogg där hon nyligen la in viktbilder på sig själv. Jag är så fruktansvärt stolt över henne, och håller tummarna för att det ska gå lika bra för mig när jag gjort min operation!!

http://mojkatile.blogspot.com/2009/10/viktbilder.html

puss i pannan

nusse

3 kommentarer:

Sus sa...

Åhhh,jag önskar jag vore din syster...
Så fin...
Du är så välkommen till oss!!!
Hoppas ni får erat myspys ikväll!!KRAAM

Petra sa...

du behöver verkligen koppla av efter att ha jobbat så mycket!!
duktig du är
håller med; hon är SÅ duktig!!!
men du kommer få ett bra resultat du också. har du fått datum??

kram

Emm Aminah sa...

inte fått mer information än att jag ska gå ner 5-10kg innan nästa möte med kirurg, och det mötet kommer vara i jan eller feb. Efter det hoppas jag på op så fort som möjligt :-)