fredag 11 september 2009

kycklingmannen tycker jag är lite gullig

Jag har inte skrivit på ett tag, har varken haft lust eller uppslag. Har varit en såndäringa vecka då allt bara känns trist och jobbigt. Tror det kan bero på att jag är ganska så slut psykiskt av pressen och stressen från det ena jobbet.
Trodde efter ett möte att jag kunde slappna av och kunna ägna fritiden åt familjen och inte jobbet. Så fel jag hade.

Mitt i alltihopa har lilla bus varit sjuk också. Min stackars lilla höna blev förkyld igen, hade hög feber och var väldans slö mot vad hon brukar. Usch vad det värker i mammahjärtat när hon är sjuk. Hon ser så ynklig ut och vill bara sitta hos sin mjuka mamma och kela. Min lilla trollunge.

På tal om trollungar så har Adde Hossman och Sessan varit på besök. Det var energikrävande. Lyssnar man på Adde i 5 min så är man helt slut sedan, krävs mycket energi för att orka med i svängarna. Bla fick jag veta att han älskar kyckling och att han kan äta hur mycket som helst, ja han skulle faktiskt kunna leva på kyckling. Och pga detta så vill han numer kallas för "kycklingmannen". Vid detta högtidliga beslut så bestämdes även att Prinsessan Alisia numer ska benämnas som "Törnrosa-som-alltid-har-fint-smink-parfym-och-fina-klänningar-och-också-äter-mycket-kyckling-men-tycker-bättre-om-godis". Undrar om skatteverket går med på denna ändring.

"Törnrosa-som-alltid-har-fint-smink-parfym-och-fina-klänningar-och-också-äter-mycket-kyckling-men-tycker-bättre-om-godis" fick konstiga prickar och följde med sin mamma till vct medan "kycklingmannen" stannade hos mig. Fick nog fler kärleksförklaringar av "kycklingmannen" under 2 timmar än vad jag fått av sambon under 3år. Så för alla dem som undrar så är jag världens bästa moster som är så cool och läcker. Och lite gullig är jag med. Och alltid är jag så mysig och har så mycket gott, och shit vilken god kyckling jag kan slänga ihop med. Och förresten så vill "kycklingmannen" flytta in eftersom han inte kan åka i bilen ner till landskrona om han är varm för då börjar han svettas. Och Kycklingmannen var väldigt varm när han var hos mig pga feber. Dock fick han inte flytta in eftersom jag skulle jobba. Men eventuellt inflyttningsdatum är beräknat till nästa gång jag ska göra pizza eller kyckling.

I övrigt så har jag bestämt mig för att vara lite hälsosam. Fy vad jobbigt säger jag bara. Har börjat sköta mitt socker (ska dock inte ropa hej ännu eftersom jag bara är inne på dag 2) och börjat äta mindre och nyttigare för att minska magsäcken så att jag inte ska lida för mycket när jag börjar leva på camebridge. Har haft huvudvärk sedan igår morse pga socker-abstinenser, inte blir det lättare av kakor, pepparkakor, marabou, godis, naturgodis, glass och en massa kolhydrater som ligger och spökar överallt. Plus att jag är mjölkberoende (dricker lätt 1.5 liter själv om dagen) och nu ska försöka hålla mig till ett glas om dagen. Puh, vi får se hur länge jag klarar att hålla detta.

Nu ska jag fortsätta att vara "ledig" och ringa runt en massa jobb-ärenden. Roligt värre.

puss i pannan

nusse

ps: någon som har tips och recept på vad man kan hitta på med plommon?
vill inte behöva slänga dem...

3 kommentarer:

Sus sa...

Heeej igen!
Vet att det går ut en tjänst hos oss,tror det blir nästa vecka...SÖK DEN!!!
Skulle oxå vilja att du kommer och jobbar igen..
Det här med vikariestop kommer nog inte att pågå länge tror jag,kommunen biter sig bara själva i svansen...
Jag bävar för gastron,tro mig,jag är LIVRÄDD!!!
Ha en bra helg:-)//Kraam från Sus

MojKatile sa...

hehehe Ja låter precis som mina barn! Idag har hon prinsessan du vet tvingar mej att klippa MALLAR för att spraya hjärtan och stjärnor i håret!!! Det är att ha krav. Jag fick också stryka eftersom hon vile ha klänning imorron och den såg hemsk ut! (stryker inte ens MINA kläder!!)

Plommon?? Ja man kan ju alltid laga glutenfri paj och vaniljsås!!

(eller blanda i havregrynsgröt om man tycker det är gott *ryser*

Sandra sa...

Plommonmarmelad har jag hört ska vara gott. annars finns det plommonkompott som man kan äta med glass det är gott :D
plommonpure,paj fyllda plommon. allt möjligt gott man kan göra med plommon kan man säkert hitta på bla recept.nu.

Hoppas lilltösen blir frisk och kry snart.

Kram sandra.