onsdag 2 september 2009

vikten

Har funderat mycket över vikten idag...som vanligt.
Har börjat känna smått panik över att jag bara ökar i vikt. Det värsta är att jag är medveten om att jag bara ökar, jag är medveten om att jag äter fel och för mycket (är självutnämnd dietexpert..), jag är medveten om att den mat jag äter och den livsstil jag har är negativ för min diabetes och min hälsa i övrigt. Jag är medveten om allt detta, men orkar helt enkelt inte ta tag i det.

Jag blundar för eländet som jag ändå är mer än väl medveten om. Var gång man ser foto på sig själv där man i stort sett nästan drunknar i egna dubbelhakor så faller man djupt ner i en depression och enda sättet att ta sig upp ur den är att lova sig själv "imorgon ska jag börja banta". Men löftet infrias aldrig, man skjuter "imorgon" framför sig. För man orkar helt enkelt inte. Allt är tungt, otympligt och extremt jobbigt.

Jag längtar efter min operation, men rädslan att tillsist bli nekad den "pga bristande motivation" hänger över mig. Vad gör jag om jag inte får min operation, var ska jag hitta kraft och ork till att försöka igen. Och orkar jag verkligen med mer jojo-bantning. Att gå ner 10kg och upp 15 veckan därpå. Vi får se vad som händer, inshallah så löser det sig till det bästa.
Allahu Akbar.

puss i pannan

nusse

3 kommentarer:

sandra sa...

efter regn kommer solen igen :) håller tummen för att du ska känna dig bättre till mods snart. Kram

Emm Aminah sa...

det brukar gå över ganska så fort, eller rättare sagt jag förtränger det ganska så fort =) om inte annat så har jag folk jag ringer för att pigga upp mig och berätta hur söt jag är..trots att jag flyter bättre än titanic :D

puss i pannan

bantningspiller sa...

nice blog